Tapeta

webshop - ponujamo vam širok izbor kakovostnih, luksuznih

tapet

Glavna stran arrow Razstavna dvorana
Razstavna dvorana

V razstavni dvorani lahko kliknete na on-line program za programiranje stanovanjskega prostora, s čimer dobite možnost za ureditev izbranega prostora. 


Na stene lahko namestite tapete oziroma spremenite opremo sobe. 
Delovanje je preprosto, deluje na podlagi primi in odnesi.


Tapeto, ki ste jo izbrali tukaj, lahko kupite v naši web trgovini, razen naslednjih tapet: 

 Borastapeter  Eco
   
   
 Etage  Artist
 Flora  Front
 Hanna  Y.T.A.
 Moment Art  
 Ornament  
   
   
   
   
   
   

 
Pomoč: Vzemite list papirja in svinčnik. Na papir napišite ime, številko in količino izbrane tapete, ki jo želite naročiti! 
 

Tapete, ki jih v zgoraj navedeni web trgovini ne najdete, lahko zgolj pogledate, možnosti njihovega neposrednega nakupa v naši web trgovini Vam zaenkrat ne moremo zagotoviti, vendar če boste kliknili na navedeni link, boste lahko zaprosili za ponudbo za izbrane tapete in jih boste v naših trgovinah lahko tudi kupili: 
Program s katerim zaprosite za ponudbo:  http://www.tapetacenter.hu/megrendeles.php

Obvestilo!

Če kliknete na spodaj navedeni link in se vam želena stran ne prikaže, še ne pomeni, da stvar ne deluje, ampak da na Vašem računalniku še ni inštaliran dopolnilni program FLASH za projektiranje sobe.  Prosimo, da ga inštalirate v skladu z navodili v angleškem jeziku. Inštalacija traja okrog 30 sekund. Zatem boste program za projektiranje lahko uporabljali brez težav.  
 
Kliknite na link, izberite in projektirajte ECO tapete 
za stene vašega stanovanja:
 

 
 
Obvestilo!
Če kliknete na spodaj navedeni link in se želena stran ne prikaže, še ne pomeni, da ne deluje, ampak, da na Vaš računalnik še ni inštaliran dopolnilni program FLASH za projektiranje sobe.  Prosimo, da ga inštalirate v skladu z navodili v angleškem jeziku. Inštalacija traja okrog 30 sekund. Zatem boste program za projektiranje lahko uporabljali brez težav. 
 
Kliknite na link in izberite ter projektirajte tapete Borastapeter
na stene vašega stanovanja: