Tapeta

webshop - ponujamo vam širok izbor kakovostnih, luksuznih

tapet

Glavna stran arrow Plačilni pogoji in možnosti
Plačilni pogoji in možnosti

 

On-line prek CIB banke, po internetu
 
Naša web trgovina s tapetami ponuja kupcem varen nakup ob plačilu z bančno kartico, ki jo zagotavlja CIB Banka. Varnost temelji na ločevanju podatkov. Web trgovina prejme od kupca informacijo glede naročila, CIB Banka pa zgolj podatke z bančne kartice, ki so potrebni za plačilno transakcijo, in sicer na plačilno stran, ki je opremljena s 128 bitno SSL varnostno zaščito. Web trgovina nima informacij o vsebini podatkov plačilne strani, dostop do njih ima zgolj CIB Banka. O rezultatu transakcije jo po plačilu informira stran Web trgovine. Za plačilo s kartico mora brskalni program vašega interneta  podpreti SSl zaščito. S protivrednostjo kupljenega blaga, z izplačanim zneskom se opravi rezervacija na računu vaše bančne kartice. Prosimo, preberite informacije o podrobnostih! 
Pozdravljeni v naši web trgovini s tapetami, ki deluje z varno, internetno plačilno možnostjo CIB Banke! Na kratko vas bomo seznanili z varnim nakupovanjem. 

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu?
•    Preberite informacije o naši web trgovini, možnostih nakupa, dobavnih in plačilnih pogojih!
•    Preučite varnostne pogoje web trgovine, saj bo s tem zagotovljena varnost Vaših podatkov!
•    Evidentirajte svoje podatke v zvezi z nakupom!
•    Evidentirajte svoje transakcijske podatke v zvezi s plačilom! (identifikacijska številka transakcije, številka dovoljenja).
•    Poskrbite za zaščito, da ne bo imela dostopa do tajnih podatkov vaše kartice nobena nepristojna oseba.
•    Uporabljajte brskalnik, ki podpira zaupnost SSl!

O varnosti
SSL, »Secure Sockets Layer« je kratica za postopek varnosti in zaupnosti. Naša banka ima 128 bitni varnostni ključ za zaščito komunikacijskega kanala. Podjetje VeriSign omogoča CIB Banki uporabo 128 bitnega ključa in s tem je zagotovljena zaupnost s pomočjo tehnologije SSL. Trenutno že 90 % svetovne elektronske trgovine  uporablja to metodo zaščite. Brskalnikov program, ki ga uporablja kupec, zaščiti podatke lastnika kartice še preden bi jih le-ta poslal, CIB Bank jih dobi v kodirani obliki, s tem pa je onemogočeno, da bi jih nepristojne osebe  lahko razvozlale.  

Sprejete kartice
Internetni plačilni sistem CIB Banke omogoča uporabo plačila z bančnimi karticami MasterCard, VISA in VISA Electron (pri Electronu le v primeru, če banka izdajateljica to dovoli), ki spadata v družino VISA ter z WEB-kartico, ki je primerna za internetno uporabo. 


Koraki plačila
1.    Na strani Web trgovine izberete blago, ki ga želite plačati z bančno kartico. 
2.    Nato pridete na stran CIB Banke, ki zagotavlja varno plačilo. Tu je za začetek plačilnega postopka potrebno vpisati podatke z vaše kartice. 
3.    Po vpisu podatkov s kartice boste s klikom na gumb Plačilo sprožili transakcijo. 
4.    Po plačilu se vrnete na stran Web trgovine, kjer dobite potrditev o rezultatu transakcije. 

V primeru plačila z bančno kartico bo CIB Banka po uspešni transakciji – kar pomeni sprejetje po preveritvi veljavnosti bančne kartice in kritja  –, sprožila obremenitev računa lastnika kartice s protivrednostjo blaga ali storitve.

Če s plačilne strani ne boste vrnjeni nazaj na stran Web trgovine, je bila transakcija  neuspešna. V kolikor na bančni plačilni strani kliknete na gumb brskalnika »Nazaj/Back« ali »Osvežitev/Refresh« oziroma zaprete okno brskalnika, še preden bi vas vrnili v trgovino, je plačilo neuspešno.

Če se želite podrobneje informirati o rezultatu transakcije, ali v primeru neuspešnosti o razlogih zanjo, se povežite z banko, ki vodi vaš račun.