Tapeta

webshop - ponujamo vam širok izbor kakovostnih, luksuznih

tapet

Glavna stran arrow Poslovnik
Poslovnik

 

Z oddajo naročila po Vaši  individualni registraciji na spletni strani  www.tapet-tapete.si boste postali kupec v Hajlék-2000 Kft.

Prosimo, oglejte si navedene informacije!

Prodajalec:Prodajalec vseh proizvodov je: Hajlék-2000 Kft.
Naslov: 2484 Agárd, Szárcsa u. 5.
Naše trgovine:

Tapétacenter - 1047 Budapest, Perényi Zs. u. 47.
Tapétacentrum - 1081 Budapest, Kiss József u. 16.
Tapétaüzlet - Tapéta webáruház 1084 Budapest, Delej u. 43

Davčna štev.: 11453835-2-07
Davčna številka Skupnosti: HU-11453835
Registrska štev.: 07-09-004787
Podatki denarnega prometa:
CIB Bank: 10701379-48371704-50000005
Swift koda: CIBHHUHB
IBAN štev.: HU82-10701379-48371704-50000005
BIC koda: HU82
Telefon: 0036 1 788 50 95
Faks: 0036 1 323 00 13
e-pošta: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Ta e-poštni naslov je zaščiten pred spam roboti, za ogled morate imeti omogočen Javascript.

 
Predmet pogodbe  

Predmet pogodbe predstavljajo vsi artikli internetne trgovine Hajlék-2000 Kft.  Lastnosti proizvodov in njihove značilnosti lahko najdete na konkretni strani  določenega artikla, pri določenih tapetah pa imate tudi možnost vpogleda v certifikat izbrane tapete. Nakupna cena in plačilni pogoji:
Cena, ki je navedena ob artiklu, je nakupna cena artikla, ki vsebuje tudi davek na dodano vrednost. Nakupne cene ob artiklih se v času med oddajo naročila in prevzemom artikla zagotovo ne bodo spremenile. Plačali boste torej ceno, ki jo vidite na strani ob naročilu.
Če bi želeli kupili proizvod - ki ga v danem trenutku nimamo na zalogi v naših skladiščih in ga zaradi kasnejšega termina proizvodnje tudi ni mogoče nabaviti -, in nam oddali naročilo, bomo takoj ko bo mogoče, navezali stik z Vami po telefonu ali e-pošti, ki ste ju navedli, in Vas obvestili o terminu proizvodnje. Po obvestilu se boste lahko odločili, ali boste počakali na dobavo po terminu proizvodnje ali pa boste zahtevali vračilo kupnine, ki Vam jo bomo nakazali v roku 3 dni.
 
Plačilo nakupne cene se opravi na spodaj navedene načine, med katerimi lahko izberete tistega, ki je za Vas najugodnejši:
-    na območju Madžarske plačilo z on-line bančno kartico in dobava prek dostavne službe,
-    na območju Madžarske plačilo z on-line bančno kartico in z osebnim prevzemom v eni od naših trgovin,
-    v primeru dobave v tujino, z bančno kartico in prek dostavne službe.


Dobavni pogoji in roki:

Hajlék-2000 Kft. bo kupcem dobavil naročene artikle v roku, ki je naveden ob  artiklu, ob plačilu protivrednosti dobave. Dobavni rok je največ 10-20 dni in se začne z dnem, ki sledi oddaji naročila. Za artikle z oznako »dokler traja zaloga« je dobavni rok  4-6 dni oziroma v primeru teh artiklov se žal lahko zgodi, da naročila v vseh primerih ne bomo mogli izpolniti. V vsakem primeru pa bomo o tem obvestili naše kupce, v kolikor bi do tega prišlo.

Prevzem blaga

Artikel lahko prevzamete od dostavne službe vsak delavnik na naslovu, ki ste označili, ali v Budimpešti VIII. okrožje Kiss József u. 16,  VIII. okrožje Delej u. 43. oziroma IV. okrožje Perényi Zsigmond u. 47.  
 
Garancijski pogoji:

Garancijske zahteve se, upoštevaje vsakokratne veljavne predpise, podajo pisno pri prodajalcu ali njegovem pooblaščenem predstavniku na naslov: Hajlék-2000 Kft. ali po e-pošti: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript . Ta e-poštni naslov je zaščiten pred spam roboti, za ogled morate imeti omogočen Javascript.


Prijava mora vsebovati:
o podrobne podatke artikla / kratek opis napake itd./,
o čas in kraj prodaje,
o v primeru reklamacije je v vseh primerih potrebno priložiti račun.


Hajlék-2000 Kft. si pridržuje pravico preveriti in oceniti reklamacijo.  Družba Hajlék-2000 Kft. bo na zahtevo kupca dobavila tapeto za katero se prizna upravičena reklamacija oziroma jo zamenjala z novo.

Zamenjava artikla:

V kolikor ima naročeni artikel  napako, ali je bil nemara poškodovan med prevozom, Vam ga družba Hajlék-2000 Kft. brezplačno zamenja v primeru, če je bilo po ugotovljeni napaki prekinjeno polaganje tapet pri 3. zavitku, če so ostale druge tapete neodprte, če se v celotni količini in nepoškodovane vrnejo v eno od naših trgovin. V primeru, da ne želite zamenjave, Vam bomo vrnili kupnino za tapete,  v kolikor bo proizvajalec priznal napako, oziroma če je bila tapeta poškodovana pri prevozu.  Prosimo, da v primeru, ko opazite poškodbo na prevzetem artiklu, to sporočite naši službi za stike s strankami.  

Pravica do odstopa od nakupa:

V primeru naročenih tapet in bordur imate pravico, da v roku osmih dni od  prevzema odstopite od namena nakupa. V tem primeru Vam družba Hajlék-2000 Kft. povrne izplačano kupnino najpozneje v tridesetih dneh od Vašega odstopa oziroma od vrnitve tapet v primeru, če so druge tapete ostale zaprte v embalaži, če se v celotni količini in nepoškodovane vrnejo v eno od naših trgovin. Povračilo se ne nanaša na stroške prevoza pri vrnitvi, prav tako morate sami kriti tudi stroške vrnitve tapet.
Neuspešna vročitev:
Če je bila vročitev zaradi Vaše napake neuspešna, stroški ponovne dostave v vsakem primeru bremenijo Vas. V primeru, da je bila vročitev neuspešna zaradi napake dobavitelja, stroški ponovne dostave v vsakem primeru bremenijo dobavitelja.

Omejitev odgovornosti:

Družba Hajlék-2000 Kft. ni odgovorna za morebitno škodo v naslednjih primerih:
- v primeru napake, ki Vam onemogoči povezavo z web-stranjo naše web-trgovine s tapetami Hajlék-2000 Kft. in oddajo naročila.
- za kakršnekoli napako, ki bi izvirala iz strojne ali programske opreme Vašega računalnika, ali za škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve internetne povezave.
Ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi izvirala iz napak pri internetni povezavi oziroma povezavi z bazo podatkov (npr.: zaradi vzdrževanja). Pridržujemo si pravico do sprememb akcijskih in drugih cen oziroma do ukinitve akcij brez predhodnega opozorila.  Pridržujemo si pravico (in možnost), da če zaloge, ki jo porabnik vidi v naši web-trgovini, ni na voljo v trenutku naročila, porabnika (kupca) ne moremo postreči z zahtevanim artiklom. Zavračamo vsakršno odškodnino, ki bi izvirala iz tega.
Prosimo Vas, da se zaradi varne uporabe interneta zaščitite pred online virusi in črvi.